Скандал у ЛЧ: «Барселона» отримала санкції за нацистські банери

Каталонський клуб потрапив у скандал на початку свого шляху в Лізі чемпіонів цього сезону. 

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на BU

Каталонський клуб потрапив у скандал на початку свого шляху в Лізі чемпіонів цього сезону. Окрім поразки від «Монако», частина вболівальників «Барселони» опинилася в центрі уваги через провокаційні банери, що з’явилися на стадіоні суперника. Один із них містив напис «Flick Heil», що викликало широкий резонанс через асоціацію з нацистським режимом в Німеччині.

Цей інцидент викликав обурення не тільки серед громадськості, але й у керівництві клубу, яке відкрито засудило дії фанатів. Зрештою, УЄФА не залишився осторонь і наклав санкції на «Барселону». Клуб зобов’язали сплатити штраф у розмірі 10 000 євро, а також заборонили продавати квитки своїм вболівальникам на наступний виїзний матч.

Такий розвиток подій стане серйозним ударом для каталонців, оскільки їхній наступний суперник – белградська «Црвена Звезда», відома своїми пристрасними та іноді агресивними ультрас. Відсутність підтримки вболівальників на виїзді може створити додаткові труднощі для «Барселони», яка вже не має права на помилки в боротьбі за вихід до топ-8 групового етапу Ліги чемпіонів. Наразі залишається невідомим, чи апелюватиме клуб проти цього рішення, намагаючись пом’якшити або скасувати санкції.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росЗМІ опублікували «розслідування» щодо затримання Усика у Кракові.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version