Макгрегор планує повернення: названо нового суперника для титульного бою

Конор Макгрегор, відомий ірландський боєць змішаних єдиноборств, оголосив про бажання повернутися в октагон та провести поєдинок з чемпіоном UFC у напівсередній вазі Белалом Мухаммадом.
Белал та Конор. Фото - BJ Penn

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Independent 

Макгрегор, який востаннє виходив на бій у 2021 році, коли зазнав поразки через травму ноги в поєдинку з Дастіном Пор’є, шукає суперника для свого камбеку у 2024 році. Спочатку ірландець планував зустрітися з Майклом Чендлером на UFC 305, проте цей поєдинок зірвався через травму.

Тепер Чендлер має вийти на бій проти Чарльза Олівейри в листопаді, залишивши Макгрегора без суперника. У відповідь на це Макгрегор не лише висловив бажання провести бій із Чендлером у майбутньому, але й згадав Белала Мухаммада, якого назвав потенційним опонентом для титульного бою в напівсередній вазі.

Попри те, що Мухаммад наразі перебуває на піку своєї кар’єри, здобувши 11 перемог поспіль і вигравши титул у Леона Едвардса на UFC 304, Макгрегор упевнений у своїй силі в цій категорії. Він підкреслив свою перевагу в статистиці нокаутів і заявив, що здатен показати результат у поєдинку з Мухаммадом. Белал, у свою чергу, не залишив це без уваги і у відповідь заявив, що не вірить у повернення Макгрегора до октагону.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Цотне Рогава здобув перший чемпіонський титул.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *