Ф’юрі відреагував на слова менеджера Усика, який порівняв його із Путіним

Менеджер українського чемпіона Олександра Усика порівняв британця Тайсона Ф'юрі із кремлівським диктатором Володимиром Путіним, «циганський король» відреагував.
Британський боксер Тайсон Ф'юрі та український чемпіон Олександр Усик. Фото – Reuters

Менеджер Усика Егіс Клімас на своїй сторінці у соцмережі Х порівняв колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі з кремлівським диктатором, після того, як британець послав до біса всіх, хто підтримує українського боксера, інформує видання «Кreschatic».

Менеджер Усика про Ф'юрі
Менеджер Усика порівняв Ф’юрі з Путіним. Фото – x.com/KlimasBoxing

«Він каже, як Путін: «Якщо ти не зі мною, то пішов на ***, а це означає, що ти проти мене». Друг, сам туди йди!» – написав Клімас.

Як повідомляє сайт Metro, Ф’юрі в ефірі TNT Sports 2 відреагував на слова менеджера Усика. «Циганському королю» не сподобалося, що Клімас порівняв його із російським лідером.

Британський боксер не розуміє, чому його порівняли із Путіним. За його словами, він все життя був поганим хлопцем і свої майже 40 років ним залишається.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі заявив, що він вийде на ринг із українським боксером «у режимі знищення», додавши, що минулого разу він «був обережний».

«Я збираюся нокаутувати цього виродка», – грубо висловився британець щодо реваншу із Усиком.

Як повідомлялося, Алекс Перейра знову підтвердив свій статус одного із найбільш загрозливих бійців сучасності, успішно захистивши титул чемпіона UFC у напівважкій вазі.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *