Оголошено можливу дату реваншу Джошуа та Дюбуа

У лютому наступного року може відбутися реванш між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа. 
Джошуа против Дюбуа. Фото - talkSport

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Independent 

Ця подія може стати частиною масштабного вечора боксу в Саудівській Аравії, де планується кілька поєдинків між бійцями із різних промоутерських компаній. У вересні Дюбуа здобув переконливу перемогу над Джошуа, чотири рази відправивши його у нокдаун та завершивши бій у п’ятому раунді технічним нокаутом. 

Цей результат дозволив 25-річному британцю зберегти пояс чемпіона IBF у важкій вазі. Після поразки, промоутер Джошуа, Едді Хірн, заявив, що у контракті є пункт про реванш, і схоже, що Джошуа планує скористатися цією можливістю.

Очікується, що реванш стане частиною нового протистояння між промоутерськими компаніями Queensberry та Matchroom. У червні цього року відбулася перша подібна подія, де Matchroom зазнала поразки з рахунком 0:5. Тепер, у Саудівській Аравії, організатори планують повторити це шоу, але з новими інтригуючими поєдинками, серед яких реванш Джошуа та Дюбуа.

Попереду боксерських вболівальників чекає також інше важливе протистояння — бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком у грудні. Попри те, що статус абсолютного чемпіона на кону стояти не буде, поєдинок обіцяє стати одним з найочікуваніших у світі боксу. Переможець майбутнього реваншу Джошуа-Дюбуа, ймовірно, отримає шанс зустрітися з переможцем дуелі Ф’юрі-Усик.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Мбаппе став об’єктом критики через своє рішення пропустити міжнародні матчі Франції в Лізі націй на користь розваг у Стокгольмі.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version