Новий сезон NBA: лідери та несподівані фаворити

Наближається новий сезон NBA, і вболівальники очікують на інтригу, яка буде розгортатися на майданчику.
Новий сезон НБА. Фото - TODAY Sports

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на The Guardian

Головною зіркою у боротьбі за звання MVP може стати Лука Дончич. Словенський феномен показав, що його гра дозріла для найвищих нагород, і цьогоріч саме він, за багатьма прогнозами, має всі шанси отримати цей титул. Його лідерські якості та вплив на команду, здається, виводять “Даллас Маверікс” на новий рівень.

Не менш захопливою виглядає ситуація навколо “Нью-Йорк Нікс”. Після вдалих літніх підписань команда впевнено йде до своєї першої перемоги в чемпіонаті з 1973 року. Додавання таких ключових гравців, як Мікаїл Бріджес і Карл-Ентоні Таунс, дає “Нікс” величезні шанси на фінал, де вони, за прогнозами, можуть зійтися з “Оклахома-Сіті Тандер”. Хоча “Оклахома” виглядає сильною, цей сезон може стати роком “Нікс”, і їхній шлях до чемпіонства виглядає більш реалістичним, ніж будь-коли.

Також в центрі уваги залишається питання повернення Джа Моранта та його команди – “Мемфіс Грізліс”. Попри складний попередній сезон, аналітики вважають, що Морант готовий довести своїм критикам свою міць. Його команді пророкують не тільки плей-офф, але й можливість пройти значно далі, ніж торік.

А от чемпіони минулого сезону “Денвер Наггетс” можуть зіткнутися з труднощами. Втрата кількох важливих гравців і додавання Рассела Вестбрука викликає сумніви в стабільності їхньої гри. Команді доведеться покладатися на геніальність Ніколи Йокіча, щоб залишатися на високому рівні.

Великим фаворитом у Східній конференції залишаються “Бостон Селтікс”. Їхня глибина складу та зіркові гравці, такі як Джейсон Тейтум і Джейлен Браун, можуть забезпечити їм друге поспіль чемпіонство.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що McLaren обґрунтувала рішення не наказувати Норрісу повернути позицію Ферстаппену.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version