Війна в Ізраїлі: Байден зателефонував Нетаньяху і запевнив в повній підтримці США

Байден підтримав Нетаньяху. Фото - 24.tv

Президент США Джо Байден зателефонував прем’єр-міністру Біньяміну Нетаньяху та наголосив, що США підтримують Ізраїль і повністю підтримують право Ізраїлю захищатися, повідомляє офіс ізраїльського прем’єра.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на The Times of Israel, Нетаньяху подякував Байдену за підтримку і сказав йому, що буде потрібна «тривала і потужна кампанія, в якій Ізраїль переможе», – йдеться в ізраїльському повідомленні.

Раніше Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Вашингтон «однозначно засуджує жахливі напади терористів ХАМАС на Ізраїль, включаючи цивільних осіб і цивільні громади».

Тероризму ніколи не буває виправдання. Ми солідарні з урядом і народом Ізраїлю та висловлюємо співчуття з приводу загиблих ізраїльтян під час цих нападів. Ми залишатимемося в тісному контакті з нашими ізраїльськими партнерами. Сполучені Штати підтримують право Ізраїлю на захист.

– йдеться в заяві Блінкена.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Ізраїль зазнав масованого ракетного обстрілу: є убиті і багато поранених, в країні введено режим надзвичайної ситуації

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *