Війна в Ізраїлі: ЦАХАЛ завдав ударів по понад 100 об’єктам у Газі та по об’єктах “Хезболли” в Ливані

Сили оборони Ізраїлю стверджують, що протягом ночі вони завдали ударів по понад 100 цілям у секторі Газа, включно з однією, де було знищено члена військово-морських сил ХАМАС, який брав участь у масових вбивствах 7 жовтня
ЦАХАЛ протягом ночі завдає ударів по понад 100 об’єктам у Газі, знищуючи війська ХАМАС, які брали участь у нападі. Фото - 24.tv

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Times of Israel, армія оборони Ізраїлю стверджує, що Амджад Маджед Мухаммад Абу Одех, який став мішенню одного з нічних ударів, був причетний до вбивства ізраїльських цивільних на півдні Ізраїлю.

За словами ЦАХАЛу, черговий нічний удар був нанесений по загону військово-повітряних сил ХАМАС після того, як вони спробували обстріляти ізраїльські винищувачі ракетами.

Армія оборони Ізраїлю каже, що підземний тунель, склад зброї та десятки командних центрів були серед 100 об’єктів ХАМАС, які завдали ударів протягом ночі.

Також серед цілей була мечеть у районі Джабалія, яка, за словами ЦАХАЛу, містила активи та зброю ХАМАС і використовувалася ХАМАСом як спостережний пункт і плацдарм.

Армія оборони Ізраїлю також заявила, що протягом ночі завдала ударів ще по кількох об’єктах терористичного угруповання «Хезболла» на півдні Лівану у відповідь на вчорашній ракетний і ракетний обстріл північного Ізраїлю.

Крім того, Армія оборони Ізраїлю заявляє, що здійснила удар безпілотником, внаслідок чого було вбито терориста в цьому районі.

Жодних подробиць про терориста, включаючи його приналежність або те, що він планував здійснити, не надається.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Байден закликав Ізраїль «не піддаватися люті» і згадав 11 вересня

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *