В Британії виставили на продаж Range Rover, на якому їздила королева Єлизавета II

Range Rover королеви Єлизавети II виставили на продаж після того, як якийсь колекціонер автомобілів припустив, що він міг належати покійному монарху
Range Rover 2004 року випуску, який раніше належав покійній королеві, піде з молотка 11 листопада. Фото - Iconic Auctioneers

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на The Telegraph, здогадки колекціонера підтвердився, коли він знайшов кадри, на яких вона керувала автомобілем на Королівській Віндзорській виставці коней у 2005 році.

Інтерес покупця був викликаний після того, як він побачив численні заводські модификації Land Rover, включаючи спеціальне приховане освітлення, схоже на освітлення поліцейських автомобілів без розпізнавальних знаків, і задні ручки для допомоги при вході та виході з автомобіля.

Багато додаткових функцій на Range Rover, улюбленого королевою кольору Epsom Green, узгоджувалися з модифікаціями в її існуючому автопарку.

Чарльз Смоллі, автомобільний фахівець з Iconic Auctioneers, сказав, що колекціонер автомобілів, який бажає залишитися анонімним, купив його кілька місяців тому в іншому аукціонному домі, але на той момент не було жодних доказів того, що він належав королеві чи був її транспортним засобом, тому він придбав його, провів розслідування і підтвердив свої здогадки.

Range Rover 2004 року випуску, торги за яким проведуть 11 листопада, має орієнтовну ціну від 50 000 до 60 000 фунтів стерлінгів.

Range Rover королеви
Фото – telegraph.co.uk

Той самий аукціонний дім, який раніше називався Сільверстоун, продав чорний Ford Escort RS Turbo покійної принцеси Уельської минулого року за 730 000 фунтів стерлінгів.

Тим часом відзначається, що позашляховик, який буде проданий наступного місяця, спочатку був доставлений у 2004 році в королівський маєток для використання королевою та принцом Філіпом у Лондоні та Балморалі.

За ці роки автомобіль змінював власника більше п’яти разів, і єдиною оригінальною доступною інформацією про право власності є лист від Jaguar Land Rover.

Жодна з машин членів королівської сім’ї насправді ніколи не була зареєстрована на них. Тому дуже важко відстежити власника

– сказав містер Смоллі.

Як повідомляється, колекціонер автомобілів, який виставив автомобіль на аукціон Iconic Auctioneers, витратив «години й дні», щоб знайти необхідні докази, які він зрештою знайшов.

На відео, яке він знайшов, показано, як покійна королева, у віці 79 років, керує транспортним засобом на Королівському Віндзорському кінному шоу в 2005 році, надягнувши свою фірмову хустку.

Range Rover королеви
На знімку, взятому з відеокліпу 2005 року, королева знаходиться за кермом автомобіля. Фото – telegraph.co.uk

Колекціонер придбав автомобіль на аукціоні в липні за 33 002 фунти стерлінгів, що значно нижче орієнтовної ціни з моменту встановлення зв’язку з королівською родиною.

Також раніше ми писали про те, що китайські виробники ліків знищують рідких тварин, та використовують їх як інгредієнти своєї продукції

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *