Четвертий постріл робіть в лоба – Кадиров віддав наказ стріляти в мітингувальників на ураження

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що для запобігання масовим несанкціонованим акціям правоохоронцям слід, серед іншого, стріляти на поразку по тих, хто не зреагував на попереджувальні постріли
Рамзан Кадиров розповів про ефективну боротьбу з «несанкціонованими заворушеннями». Фото - 24.tv

Як повідомляє «Kreschatic», на нараді в уряді республіки за участю представників МВС та Росгвардії, Кадиров заявив:

Якщо в нас хоч одна людина вийде на несанкціоновані заворушення, затримати та посадити її. Або зробіть три попереджувальні постріли у повітря і після цього, якщо людина не виконує вимоги закону, — четвертий постріл зробіть у лоба. Більше не вийдуть. Це мій наказ.

Про які саме «несанкціоновані заворушення» говорив Кадиров не уточнюється, але глава Чечні раніше заявляв, що в республіці «вдалося припинити провокацію», подібну до погрому в аеропорту Махачкали.

Увечері 29 жовтня в аеропорту Махачкали зібралися сотні людей після того, як у соцмережах з’явилися повідомлення про «біженців з Ізраїлю», які нібито мають прилетіти рейсом з Тель-Авіва. Учасники заворушень нападали на поліцейських, затримували та допитували пасажирів. МВС оголосило, що встановило особи близько 150 учасників заворушень, 83 із них затримано.

Також раніше ми писали про те, що Кадиров запропонував скасувати вибори президента РФ

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version