В ГУР МОУ розповіли про долю українців, евакуйованих із Сектору Газа: коли співвітчизники зможуть потрапити додому

Громадяни нашої держави, які були вивезені з Сектору Газа, де наразі війська Ізраїлю ведуть наступальні дії, наразі знаходяться на території Молдови. Вже зовсім скоро вони будуть на своїй Вітчизні.
Катерина Ткач 514 Коментувати
Солдати ЦАХАЛу діють у секторі Газа. Фото - Israel Defense Forces

Як повідомляє «Kreschatic», про це говориться в повідомленні Головного управління розвідки України в ТГ-каналі. 

В опублікованому повідомленні йдеться про наступне:

З Сектору Газа в рамках місії Головного управління розвідки оборонного відомства України, а також зовнішньополітичного відомства України були евакуйовані 155 громадян Української держави. Всі вони рейсом з Єгипту прибули до аеропорту в Кишинів.  

В цей же час варто відзначити, що з зони конфлікту були спасені 145 громадян нашої держави, один палестинець, а також дев’ять громадян Європи. 

Варто зазначити, що серед евакуйованих є багато сімей з дітьми. Окрім того є одна громадянка, що має онкологічне захворювання. Після прибуття до столиці Молдови, жінка була негайно доставлена до одного із пунктів пропуску з Українською державою, де її зустріла бригада медиків, доправивши її до шпиталю в Одесі.

Насамкінець в повідомленні ГУР МОУ відмічається, що наразі продовжується спецоперація по рятуванню українців на Ближньому Сході .  

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ізраїдь дав 24 години палестинцям на те, щоб евакуюватись.

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *