Путін проведе «пряму лінію» та велику прес-конференцію 14 грудня

Президент РФ Володимир Путін проведе «пряму лінію» та велику прес-конференцію в один день – 14 грудня
Катерина Ткач 562 Коментувати
Визначено точну дату «Прямої лінії» та прес-конференції Путіна. Фото - rbc.ua

Про це, пише «Інтерфакс», повідомив його речник Дмитро Пєсков, інформує «Kreschatic».

14 грудня Володимир Путін підіб’є підсумки року. Це буде програма, як і раніше, проект телевізійних каналів, і це буде об’єднаний формат «Прямої лінії» та підсумкової прес-конференції президента

– розповів Пєсков.

У загальноросійському народному фронті (ЗНФ) уточнили, що програма називатиметься «Підсумки року з Володимиром Путіним», а її редакцію розмістять у штаб-квартирі організації.

Ви знаєте, що «пряма лінія» не має чіткого хронометражу. Це дуже тривалий та змістовний захід особливого характеру

– зазначив представник Кремля (цитата з телеграм-каналу «Ви слухали Маяк»), відповідаючи на запитання журналістів щодо тривалості заходу.

За словами Пєскова, питання росіян почнуть приймати 1 грудня. Цього року цим займуться співробітники загальноросійського народного фронту. Участь у заході візьмуть російські журналісти, а також співробітники іноземних видань, які «акредитовані та продовжують свою роботу у Москві», додав представник Кремля.

2022 року на тлі російського вторгнення в Україну Кремль не проводив ні «пряму лінію», під час якої Путін відповідає на запитання росіян, ні велику прес-конференцію, на якій президент спілкується з журналістами.

На початку листопада прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що два публічні виступи Путіна об’єднають і проведуть до кінця року. Точна дата тоді не повідомлялася, але джерела РБК говорили про 14 грудня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін оголосить про те, що йде на вибори, 14 грудня

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *