Міністр оборони США розкритикував тих, хто виступає за ізоляціонізм і «відхід Америки від відповідальності»

Міністр оборони Ллойд Остін у суботу засудив тих, хто виступає за «відхід Америки від відповідальності», і сказав, що стійке лідерство США потрібне, щоб допомогти зберегти світ максимально безпечним, вільним і процвітаючим
Ллойд Остін заявив, що світ стане небезпечнішим, якщо тирани і терористи повірять, що їм вдасться уникнути відповідальності. Фото - AP

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на AP, він також закликав Конгрес покінчити з тупиковою ситуацією, яка призвела до зупинки федерального бюджету та військових витрат.

Сполучені Штати повинні відкинути заклики відвернутися від глобальних інтересів і стати більш ізоляціоністськими, сказав він перед аудиторією законодавців, лідерів компаній і оборони, а також урядовців, які були присутні на конференції з безпеки. Ті, хто «намагається спалити мости», сказав він, підривають безпеку, яка призвела до десятиліть процвітання.

У своєму виступі на Форумі національної оборони імені Рейгана в каліфорнійській долині Сімі Остін виступив на захист підтримки США Ізраїлю у його війні проти ХАМАСу та України в її боротьбі з вторгненням Росії. Він сказав, що «світ стане небезпечнішим, якщо тирани і терористи повірять, що їм вдасться уникнути відповідальності за агресію та масові бійні».

Остін також приватно зустрівся з топ-законодавцями в комітетах Палати представників і Сенату з питань збройних сил.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що міністр оборони США закликав негайно затвердити план фінансування України

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *