В Росії учениця восьмого класу розстріляла однокласників посред уроку: один загинув, п`ятеро поранено

Як повідомив Слідчий комітет РФ, 14-річна учениця 8-го класу брянської школи принесла на урок помпову рушницю і відкрила стрілянину по своїх однокласниках
У брянській гімназії учениця восьмого класу відкрила стрілянину з рушниці по однокласниках після чого наклала на себе руки. Фото - meduza.io

Поранення отримали п’ятеро людей, ще одна школярка від поранень померла. Сама стрілявша наклала на себе руки, інформує «Kreschatic» з посиланням на Meduza.

За інформацією російських ЗМІ, стрілянину в школі відкрила учениця восьмого класу – Аліна. Дівчинка стріляла зі зброї, яка належала її батькові. За наявними даними школярка стріляла із дробовика.

Повідомлення про стрілянину в гімназії надійшло до поліції о 09:15. Як стверджують очевидці, Аліна піднялася на четвертий поверх до свого класного кабінету, де розпочинався урок біології, і почала стріляти по однокласниках.

Як пріоритетна версія причини стрілянини розглядається конфлікт з однокласниками. Свідки стверджують, що Аліну ще з початкових класів цькували у школі. За деякими даними, вона відкрила стрілянину по хлопчиках.

Вона була нормальною, поки їй не сказали «Ти нам нічого не зробиш, ти безпорадна»

– розповів один з учнів.

Загибла внаслідок стрілянини учениця – 13-річна Марія. Один із постраждалих — 14-річний Тимофій, його поранено у ліве передпліччя та ліве коліно. Стан хлопчика вдалося стабілізувати, зараз його готують до термінової операції — «витягуватимуть дріб із руки, грудей і ноги». В інших постраждалих також вогнепальні поранення.

Батька школярки, яка влаштувала стрілянину, доставили на допит до слідчих. В сім’ї є друга дитина – 14-річна Даша. Вона сестра-близнючка Аліни і в момент стрілянини теж знаходилася в кабінеті. Вона не постраждала.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вбивця і колишній зек-вагнерівець провів відкритий урок для російських школярів

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *