Масове вбивство у Карловому університеті: у будинку студента, який учинив стрілянину, знайшли лист з зізнанням

Співробітники чеської поліції знайшли в будинку студента, який влаштував масове вбивство в Карловому університеті, лист, у якому він зізнався у вбивстві двох людей на околиці Праги
Студенти ховалися від стрільця на карнизі будівлі. Фото - twitter.com/Morbidful

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на газету Denik, представник поліції підтвердив, що було знайдено лист з зізнанням про вбивство двох людей в Клановицькому лісі.

Він також додав, що листа було виявлено під час обшуку минулого тижня. Зміст листа представник поліції не розкрив, оскільки розслідування того, що сталося, триває.

Раніше поліція повідомила, що знайшла в будинку студента зброю, з якої 15 грудня, як писали чеські ЗМІ, було вбито 32-річного чоловіка та його двомісячну доньку. У той же день начальник відділу з розслідування вбивств Празької поліції Альош Страх повідомив, що студент був серед підозрюваних у вбивстві у Клановіцькому лісі, проте його не встигли затримати та допитати.

масове вбивство
Фото – ukr.net

Як зазначає BBC, всього студент убив 17 осіб, включаючи свого батька та загиблих у Карловому університеті.

Масове вбивство у Карловому університеті сталося увечері 21 грудня. За даними ЗМІ, стрілянину влаштував 24-річний студент Давид Козак (офіційно його ім’я не розкривається). Внаслідок нападу загинули 14 людей, ще понад 20 отримали поранення. Нападник наклав на себе руки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що невідомий відкрив стрілянину в Празькому університеті

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *