На Максима Галкіна написали донос в Росії: підозрюють в таємній підтримці України

Депутат Держдуми від ЛДПР Андрій Луговий написав донос на Максима Галкіна із проханням завести на нього кримінальну справу
Російський депутат написав донос на Максима Галкіна. Фото - Instagram

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на видання «Верстка», Луговий звернувся до Генпрокуратури та попросив перевірити «благодійність» артиста «на користь націоналістичної, терористичної України», йдеться у телеграм-каналі депутата.

Також у звіті перед колегами з ЛДПР Луговий згадав, що завдяки доносам його партії було ліквідовано Сахарівський центр, а Юлію Галяміну (політик) та Віктора Вахштайна (соціолог) визнали іноагентами.

Луговий
Депутат Андрій Луговий. Фото – рос ЗМІ

Раніше «Верстка» писала, що МВС перевіряло Аллу Пугачову та Максима Галкіна за статтями про військові «фейки». Слідчий комітет провів перевірку публікацій Пугачової та повернув матеріали до МВС 30 січня 2023 року. 12 березня 2023 року доповідну з цієї перевірки було передано до СК. Подальша доля матеріалів невідома.

Матеріали на Галкіна надійшли до Слідчого комітету 21 червня 2022 року. Артиста звинувачували в публікації відео, в якому він поширив «завідомо неправдиву інформацію» про те, що російська армія «направила бойові реактивні снаряди в заселений людьми будинок в Одесі, внаслідок чого померли люди». Чи було щодо них ухвалено якесь рішення, також невідомо.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Алла Пугачова, яка переїхала з Росії до Ізраїлю, повернулася до Москви

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *