Депутат Бундесверу озвучив, скільки часу має НАТО на підготовку війни з РФ

Депутат Християнсько-демократичного союзу в парламенті Німеччини, колишній полковник Бундесверу Родеріх Кізеветтер зробив заяву, що Російська Федерація вже активізувала військову економіку.
Фото - liga.net

Як інформує «Хрещатик», про це йдеться в повідомленні «Європейської правди».

Як попередив про це кілька тижнів тому голова зовнішньополітичного відомства Литви Габріелюс Ландсбергіс, Москва почала готувати свій військовий потенціал для протидії Північноатлантичному Альянсу. І говорячи про зростання загрози, яку Росія становить для держав НАТО, Кізветтер дав зрозуміти, що він допускає майбутню російську агресію за кілька років.

В свою чергу депутат німецького парламенту сказав:

Ми маємо всього 5-8 років для того, щоб підготуватись. А дехто каже, що мінімум три роки. РФ вже активізувала військову економіку та почала словесні нападки на цілісність деяких країн, таких як Латвія. Нам всім варто розуміти, що Росія почне ще більше провокацій і буде намагатись розколоти наше суспільство.

Окрім того, європейський політик додав, що за песимістичним сценарієм російська війна проти України може спричинити виїзд більшості країн до Європи цієї зими. Саме це спровокує частину виборців голосувати за популістські партії напередодні виборів до парламенту Європи.

Наостанок він додав:

Я бачу виклики, які будуть створені великою міграцією, жахливими подіями на території України та нашими досить пацифістськими настроями, які зростуть і перешкодять інвестиціям у військову діяльність. Ми мусимо цьому протистояти.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про жахливу ракетну атаку РФ на Київ, яка відбулася 2 січня.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *