В Росії заарештували чергового громадянина США нібито за торгівлю наркотиками

Московський суд заарештував громадянина США за спробу торгівлі наркотиками – ще одного американця з кількох, затриманих у Росії за останні роки
Катерина Ткач 1.7k 1 comment
У Росії заарештували громадянина США, якого звинувачують у торгівлі наркотиками. Фото - Facebook/Robert Woodland

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Bloomberg, Роберт Вудленд Романов перебуватиме під вартою до 5 березня згідно з ухвалою, повідомляє у вівторок інформаційна служба “Інтерфакс” із посиланням на суд. Інших подробиць справи суд не розголошує.

У грудні Путін заявив, що Росія і США обговорюють можливий обмін полоненими, коли його запитали про затриманих американських громадян Евана Гершковича і Пола Уілана. Путін заявив, що будь-яка угода між Росією і США «має бути взаємоприйнятною». Раніше США заявили, що Росія відхилила пропозицію забезпечити звільнення двох чоловіків.

Фото – Facebook/Robert Woodland

У 2020 році Уілана засудили до 16 років в’язниці за звинуваченням у шпигунстві. Гершковича затримали в березні минулого року за звинуваченням у шпигунстві і він досі очікує суду. США наполягають, що Росія неправомірно затримує обох чоловіків.

Раніше зірку WNBA Брітні Грінер заарештували в російському аеропорту за звинуваченням у зберіганні наркотиків, засудили до дев’яти років і перевели до виправної колонії перед звільненням у грудні 2022 року в рамках обміну на Віктора Бута, російського торговця зброєю, ув’язненого в США.

Також раніше ми писали про те, що ростовський суд засудив українського морпіха до 19 років колонії

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
1 Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version