Головного «антивоєнного» конкурента Путіна можуть не допустити до виборів президента: проблеми з документами

Російська центральна виборча комісія виявила порушення в списку підписів, які «антивоєнний» кандидат Борис Надєждін подав за свою кандидатуру на майбутніх виборах проти Володимира Путіна
Борис Надєждін здає підписи до ЦВК 31 січня 2024 року. Фото - росЗМІ

Про це повідомило російське пропагандистське агентство новин ТАСС, інформує «Kreschatic».

Ніхто не сподівається, що 60-річний Надєждін переможе, якщо йому дозволять балотуватися, враховуючи тривале панування та контроль Путіна над державою. Але Надєждін став улюбленим кандидатом деяких росіян, які виступають проти війни Москви в Україні.

Борис Надєждін потребує, щоб Центральна виборча комісія затвердила підписи, які він подав у середу від понад 100 000 прихильників по всій Росії, щоб його ім’я включили в бюлетень для голосування на виборах 15-17 березня.

Борис Надєждін
Борис Надєждін. Фото – росЗМІ

У п’ятницю відбулося засідання виборчої комісії, і заступник голови виборчої комісії Микола Булаєв заявив, що в деяких списках виборців, поданих кандидатом, є імена загиблих людей.

ТАСС також повідомило, що результати перевірки комісією підписів Надєждіна та іншого кандидата Сергія Малинковича будуть представлені в понеділок.

Також раніше ми писали про те, що в українському МЗС закликали світ не визнавати результати виборів в РФ через голосування на окупованих територіях

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *