В Росії заявили про нічну атаку безпілотників в трьох областях та пожежу на одній з найбільших нафтобаз регіону

Міноборони РФ повідомило, що в ніч проти 3 лютого російські засоби протиповітряної оборони перехопили та знищили сім українських безпілотників, які намагалися атакувати об'єкти в трьох областях Росії
Міноборони РФ повідомило, що збило семеро безпілотників у трьох областях, у Волгограді сталася пожежа на нафтобазі. Фото - Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», відомство стверджує, що російські військові збили чотири безпілотники у Білгородській області, два у Волгоградській області та ще один у Ростовській області.

Губернатор Волгоградської області Андрій Бочаров розповів, що внаслідок «наслідків падіння збитого безпілотника» сталася пожежа на Волгоградському нафтопереробному заводі.

Видання «Волгоград онлайн» пише, що пожежа сталася на заводі «Лукойл – Волгограднафтопереробка» у Червоноармійському районі Волгограда. Займання нафтопродуктів досягло площі 300 квадратних метрів, повідомило МНС. Його вже загасили. За словами Бочарова, ніхто не постраждав.

атака на НПЗ
Момент вибуху на НПЗ у російському Волгограді. Фото – скріншот відео

Голова Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що вночі системи ППО спрацювали у Новооскольському міському окрузі. Уламки збитого безпілотника впали в хуторі Подільхи. В результаті в приватному будинку вибило вікна, посікло покрівлю, фасад і паркан, а також автомобіль КамАЗ, що стояв поряд з будівлею. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв лише відзвітував, що внаслідок атаки безпілотника жертв та руйнувань немає.

Крім того, пізно ввечері 2 лютого губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомив, що на підльоті до Воронежа було збито ще один безпілотник. За його інформацією, постраждалих та руйнувань на землі немає. Міноборони РФ про атаку українського дрона у Воронезькій області не повідомляло.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що безпілотники атакували нафтопереробний завод у Ярославській області та об`єкт у Ростовській області РФ

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *