Ілон Маск вживав наркотики з членами правління Tesla – WSJ

У суботу газета Wall Street Journal повідомила, що використання Ілоном Маском заборонених наркотиків було загальновідомо серед кількох нинішніх і колишніх директорів Tesla Inc. і SpaceX
Деяких топ-менеджерів змушували вживати наркотики з Маском: WSJ. Фото - Bloomberg

Як повідомляє «Kreschatic», газета посилалась на людей, які були свідками вживання наркотиків або були проінформовані про це, та висловили занепокоєння щодо обсягу незаконного вживання наркотиків Маском і того, що він вживав їх з деякими членами ради директорів. Правління не проводило розслідування з цього приводу та не задокументувало жодних занепокоєнь, пише видання.

Маск і його адвокат Алекс Спіро не відповіли на запити WSJ про коментарі. Раніше видання повідомляло, що Маск вживав ЛСД, кокаїн, екстазі та психоделічні гриби, часто на приватних вечірках. Тоді Спіро розповів WSJ, що Маск регулярно і випадково проходив тестування на наркотики в SpaceX і ніколи не провалив тест.

Ілон Маск
Фото – axios.com

Деякі друзі та топ-менеджери вважали, що вони повинні приймати заборонені наркотики з Маском, оскільки інакше це могло б засмутити його, повідомила газета в суботу з посиланням на власні джерела. Вони також не хотіли ризикувати «втратою соціального капіталу» від перебування в його оточенні, пише видання.

Також раніше ми писали про те, що Ілон Маск представив бота зі штучним інтелектом, який повинен перевершити ChatGPT

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *