Інтерв’ю з Путіним? Побачимо – скандальний американський телеведучий розповів, навіщо прибув до Москви

Колишній ведучий Fox News Такер Карлсон приїхав до Москви, чим підживив припущення, що він може стати першим західним журналістом, який узяв інтерв’ю у російського президента Володимира Путіна з початку розв`язаною ним повномасштабної війни в Україні
Однією з причин приїзду Такера Карлсона до Росії може бути інтерв`ю з Путіним. Фото - Reuters

Як повідомляє «Kreschatic», російські ЗМІ показали фотографії Карлсона в кількох місцях Москви, в тому числі в ложі Большого театру та під час сніданку в готелі.

Це прекрасно.

– сказав Карлсон про Москву в інтерв’ю газеті “Известия”.

Я просто хотів це побачити, тому що, знаєте, я так багато читав про це, але ніколи раніше не бачив.

Такер Карлсон
Такер Карлсон в ложі Большого театру. Фото – Twitter

Як пише Reuters, на запитання, чи прибув він до Москві для того, щоб зробити інтерв’ю з Путіним, Карлсон з усмішкою відповів:

Побачимо.

Представник Кремля Дмитро Пєсков, якому поставили те саме запитання, сказав, що навряд чи можна очікувати, що він буде коментувати приїзди та від’їзди іноземних журналістів або надавати поточний коментар щодо них.

Багато іноземних журналістів приїжджає до Росії щодня, багато хто продовжує тут працювати, і ми це вітаємо. Нам немає що повідомити щодо інтерв’ю президента іноземним ЗМІ.

– сказав Пєсков.

У грудні Карлсон запустив нову послугу потокового відео на основі передплати, щоб отримати вигоду від своєї популярності серед консервативних виборців США. За даними платформи соціальних мереж, інтерв’ю, яке він опублікував на X з колишнім президентом Дональдом Трампом у серпні минулого року, зібрало понад 267 мільйонів переглядів.

Також раніше ми писали про те, що російський депутат виступив проти війни і назвав Путіна чудовиськом

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *