Путін виступить із посланням до Федеральних зборів 29 лютого: про що говоритиме російський диктатор

Президент Росії Володимир Путін виступить із посланням до Федеральних зборів 29 лютого, повідомляє прес-служба Кремля
Володимир Путін. Фото - meduza.io

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на росЗМІ, майбутнє послання Путіна Федеральним зборам стане частиною його передвиборчої кампанії як кандидата в президенти.

Співрозмовники видання «Коммерсант» припускають, що серед тем, озвучених президентом РФ, будуть «технологічний, науковий, військовий» суверенітет Росії, «спеціальна військова операція» (так в Росії називають розв`язану проти України повномасштабну війну), економічний розвиток РФ, демографія та багатодітність.

За інформацією «Ведомостей», підготовкою послання займаються різні відомства, але за основну частину документа відповідає колишній міністр економічного розвитку, помічник президента Максим Орєшкін.

путін
Фото – detector.media

Вибори президента Росії відбудуться з 15 по 17 березня. ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти РФ чотирьох осіб: Владислава Даванкова («Нові люди»), Володимира Путіна (самовисуванець), Леоніда Слуцького (ЛДПР) та Миколу Харитонова (КПРФ). Політику Борису Надєждіну — єдиному кандидату, який відкрито виступає проти війни, — виборча комісія відмовила у допуску на вибори.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на «виборах Путіна» Росія хоче організувати дострокове голосування на окупованих українських територіях

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *