В Кремлі прокоментували слова Путіна про обмін Навального: ідея була – переговорів не було

Президент Росії Володимир Путін не говорив про те, що перед смертю політика Олексія Навального велися переговори щодо його обміну
Пєсков заявив, що Путін не говорив про те, що переговори щодо обміну Навального велися. Фото - meduza.io

Слова Путіна про обмін Навального прокоментував речник Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє «Kreschatic» з посиланням на видання Meduza.

Президент Путін учора не підтверджував, що проведено переговори. Він розповів про те, що було висунуто ідею однією людиною про обмін Навального, на яку він потенційно погодився і про це відразу ж сказав тому, хто таку ідею висунув. Путін не говорив про те, що переговори з цього приводу були проведені.

Пєсков також зазначив, що Путін не став називати «ні цієї людини, ні інших модальностей тієї ідеї, яка була висунута» — тому він сам від імені Кремля не даватиме додаткових коментарів.

обмін Навального
Фото – meduza.io

Нагадаємо, Путін увечері 17 березня заявив, що за кілька днів до смерті Навального «деякі люди» сказали йому, що «є ідея» обміняти політика на «деяких людей», які ув’язнені на Заході. Як запевнив Путін, він одразу погодився на обмін, але «на жаль, трапилося те, що трапилося». Багато ЗМІ звернули увагу, що він уперше публічно взагалі виголосив прізвище Навального.

Також раніше ми писали про те, що Путін вів переговори про обмін Навального за кілька годин до його смерті

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *