Прокиньтеся, ніхто вас не захистить – глава Татарстану звернувся до підприємців після атаки безпілотників

Глава Татарстану Рустам Мінніханов закликав керівників підприємств республіки не розраховувати на російські сили протиповітряної оборони та самостійно захищатися від атак безпілотників
Катерина Ткач 1.1k 1 comment
Глава Татарстану закликав підприємства регіону не сподіватися на ППО і самостійно захищатися від атак безпілотників. Фото - росЗМІ

Його заяву на республіканському форумі з енергетики процитували російські ЗМІ, повідомляє «Kreschatic» з посиланням на видання Meduza.

Під час виступу Мінніханов прокоментував атаки українських безпілотників по Єлабузі та Нижньокамську 2 квітня. Він зазначив, що «найбільш уражені ділянки» — енергетика та пов’язані з цією сферою виробництва.

війна в Україні
Фото – росЗМІ

Мабуть, через те, що Ураза [мусульманський пост] і пост православний, Всевишній дає нам знак: прокиньтеся, хлопці, ніхто вас не захистить, окрім самих себе. Не треба чекати, що спрацює протиракетна оборона, вона вирішує інші завдання. Ми маємо вирішувати самотужки, кожне підприємство, кожен муніципалітет, кожне місто.

– сказав глава Татарстану, звернувшись до керівників підприємств регіону.

При цьому він не уточнив, як підприємства мають відбивати атаки. Мінніханов також закликав екстрені служби завжди бути напоготові, мати запаси та бригади.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що через атаки українських безпілотників Росія втратила 7% нафтопереробних потужностей

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
1 Comment
  • Сам придумал?)Терпи коза,а то мамой будешь!.раша токсична..Украина отбивается,дабы не убивали ее..теперь не ной.аксакал..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *