Девід Кемерон провів «продуктивну зустріч» з Дональдом Трампом, де обговорили війну в Україні

Лорд Кемерон і Дональд Трамп зустрілися, щоб обговорити війну в Україні, НАТО та на Близькому Сході в понеділок під час першого саміту між високопоставленим британським урядовим міністром і колишнім президентом після того, як він залишив свій пост у 2021 році
Катерина Ткач 599 1 comment 1
Девід Кемерон зустрівся з Дональом Трампом. Фото - censor.net

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Telegraph, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон вилетів до Флориди, щоб зустрітися з Трампом в його резиденції Мар-а-Лаго, що, за словами представників уряду, є «стандартною практикою» для лідерів опозиції перед виборами.

Політики обговорили війну в Україні, війну в Газі та майбутнє НАТО після того, як Девід Кемерон публічно відмежувався від зауважень колишнього президента щодо альянсу на початку цього року.

Джерело в британському уряді повідомило The Telegraph, що міністр закордонних справ хотів, щоб містер Трамп «почув, скільки ми вкладаємо в витрати на оборону» під час «продуктивної зустрічі», яка підкреслила «широту та міцність» особливих відносин.

Дональд Трамп
Фото – rbc.ua

У вівторок і середу лорд Кемерон зустрінеться з іншими республіканцями у Вашингтоні, де він скаже тим, хто блокує новий пакет допомоги Україні, що Київ повинен перемогти Росію, щоб показати, що «кордони мають значення».

Зустріч із Дональдом Трампом є першою зустріччю високопоставленого британського міністра після того, як колишній президент програв вибори 2020 року Джо Байдену.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Девід Кемерон став першим з британських чиновників, який відвідав Одесу після початку повномасштабної війни

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
1 Comment
  • нуссс, і все???? а чому не чути подробиць???? а чи все так як пишуть байденівські помийки? а чому нічого не чути про те, як біден зажав 4.2 млрд коштів, які Когрес виділив конкретно на військову допомогу Україні???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *