Кім Чен Ин заявив, що його країна повинна бути готова до війни і погрожує «смертельним ударом» по ворогам

Кім Чен Ин попередив, що настав час бути готовим до війни, посміхаючись під час візиту до північнокорейського військового університету в Пхеньяні
Лідер Північної Кореї попереджає ворогів про «смертельний удар». Фото - economictimes.com

Як повідомляє «Kreschatic», Кім Чен Ин заявив, що «невизначена та нестабільна» геополітична ситуація навколо його країни означає, що зараз, як ніколи, вона повинна бути готова до війни, повідомляє Корейське центральне інформаційне агентство, пише Reuters.

Він додав, що якщо її спровокувати, Північна Корея «без вагань завдасть смертельного удару ворогу, мобілізувавши всі наявні у неї засоби».

Державна телевізійна програма показала кадри візиту Кіма до Військово-політичного університету у середу, де йому вручали квіти та звітували представники армії.

Частково розмите відео показує, як він оглядає те, що вважається мініатюрною скульптурою Сеула, столиці Південної Кореї, включно з річкою Хан і картами півострова.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин відвідав військовий університет у Пхеньяні. Фото – Reuters

Північна Корея збільшила виробництво зброї під керівництвом Кіма і налагодила тісніші військові зв’язки з Росією, як повідомляється, поставивши Москві понад три мільйони артилерійських снарядів для допомоги у війні з Україною.

За даними державних ЗМІ, університет названий на честь батька Кіма, який помер у 2011 році, і є «найвищим місцем військової освіти» в країні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Північна Корея проводить бойові випробування своїх балістичних ракет в Україні

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати