Іран погрожує миттєвою відповіддю, якщо Ізраїль вирішить помститися за атаку Тегерана

Іран відповість на будь-які дії, спрямовані проти його інтересів, заявив у вівторок президент країни Ібрагім Раїсі
Ібрагім Раїсі каже, що будь-які дії проти інтересів Ірану отримають сувору відповідь. Фото - Reuters

Про це повідомляє Іранське студентське інформаційне агентство, через день після того, як Ізраїль попередив Іран, що відповість на атаку Тегерана безпілотниками і ракетами у вихідні, пише Reuters.

Ми категорично заявляємо, що найменші дії проти інтересів Ірану обов’язково зустрінуть сувору, широкомасштабну та болючу відповідь проти будь-якого злочинця.

– сказав Раїсі еміру Катару шейху Таміму бін Хамаду аль-Тані.

США
Протестувальники в Ірані спалюють прапори США та Ізраїлю під час похорону семи вартових Ісламської революції, загиблих під час атаки Ізраїлю на Дамаск, Сирія, 1 квітня. Фото – theguardian.com

Як повідомляє «Kreschatic», начальник військового штабу Ізраїлю Герці Галеві заявив у понеділок, що атака Ірану на Ізраїль, яка була помстою після бомбардування комплексу іранського посольства в Дамаску 1 квітня, вимагає відповіді.

Заступник міністра закордонних справ Ірану Алі Багері Кані заявив державному телебаченню в понеділок увечері, що відповідь Тегерана після будь-якої ізраїльської помсти буде «питанням секунд, оскільки Іран не чекатиме ще 12 днів, щоб відповісти».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що глава британського МЗС Девід Кемерон вважає, що Іран мав право атакувати Ізраїль

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати