Безпілотники атакували кілька регіонів Росії, в Адигеї та Тамбовській області загорілися нафтобази (ВІДЕО)

Невідомі безпілотники в ніч проти 20 червня атакували кілька регіонів Росії
Після атаки дронів у Тамбовській області горить нафтобаза. Фото – Astra/Telegram

За даними Міноборони РФ, засоби ППО нібито перехопили та знищили шість дронів над територією Республіки Адигея, три над Брянською областю, три над Краснодарським краєм, по одному над Ростовською, Білгородською та Орловською областями.

Про наслідки атаки безпілотників у повідомленні Міноборони нічого не йдеться, пише Meduza. Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв заявив, що під атаку потрапило місто Слов’янськ-на-Кубані.

Як повідомляє «Kreschatic», у селищі Енем Тахтамукайського району в Адигеї через атаку дронів сталася пожежа на нафтобазі. Глава республіки Мурат Кумпілов повідомив, що о 6-й ранку рятувальники загасили пожежу, його площа склала 400 квадратних метрів. Постраждалих немає. В Енемі знаходиться нафтобаза “ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт”.

Про атаку безпілотників також повідомив голова Тамбовської області Максим Єгоров. В результаті відбулося загоряння резервуару на території Платонівської нафтобази в Расказовському муніципальному окрузі. За даними губернатора, у Первомайському муніципальному окрузі виявлено залишки дрону, який «розірвався у повітрі».

Губернатор Орловської області Андрій Кличков повідомив, що на території Покровського району збито безпілотник. За його словами, постраждалих та руйнувань немає.

Нафтобази, що знаходяться на території Росії, регулярно зазнають атак безпілотників. У ніч на 18 червня після атаки дронів почалася пожежа на нафтобазі в Азові в Ростовській області. Через добу в МНС повідомили, що пожежу вдалося локалізувати на площі 3200 квадратних метрів, проте увечері 19 червня губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що там сталася розгерметизація другого резервуару. У результаті площа пожежі збільшилася до 6,3 тисяч квадратних метрів.

Також раніше ми писали про те, що Дрони атакували НПЗ в Ростовській області і нафтобазу у Бєлгородській

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *