Індія закликала своїх громадян виїхати з трьох регіонів Росії

У зв'язку з нещодавніми «інцидентами», пов'язаними з безпекою в Брянській, Білгородській та Курській областях громадянам Індії рекомендується залишити ці регіони
Індія рекомендувала своїм громадянам залишити Брянську, Білгородську та Курську області. Фото - rbc.ua

В заяві індійського посольства в Москві також йдеться про те, що громадянам та студентам, які потребують допомоги, потрібно зв’язатися з посольством електронною поштою.

Як повідомляє «Kreschatic», в Курській області вже понад тиждень триває операція ЗСУ. Українські сили зайняли частину території регіону. Влада оголосила про евакуацію кількох прикордонних районів та одного, який не примикає до кордону. Евакуацію також оголошено у кількох районах Білгородської області.

8 липня 2024 року прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді приїжджав із візитом до Москви. На зустрічі з Путіним він заявив, що його країна готова до будь-якого сприяння у встановленні миру між Росією та Україною. Крім того, як писали індійські ЗМІ, Моді домовився з Путіним про звільнення з російської армії громадян Індії, яких обманом відправили на війну в Україні. За даними Reuters, на війні загинули щонайменше чотири громадяни Індії, а за оцінкою глави МЗС країни Виная Кватра, в лавах російської армії служили від 30 до 40 громадян.

Володимир Зеленський розкритикував візит Моді до Москви, який відбувся того дня, коли внаслідок російського ракетного удару постраждала дитяча лікарня «Охматдит» у Києві, заявивши, що «це величезне розчарування та нищівний удар по мирних зусиллях».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Нарендра Моді планує відвідати Україну

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *