Трамп випереджає Гарріс на один пункт у національному опитуванні

У Сполучених Штатах зростає політичне напруження перед виборами.
Дональд Трамп. Фото - РБК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Bloomberg

Нове опитування, проведене The New York Times та Siena College, демонструє, що колишній президент Дональд Трамп випереджає віце-президента Камалу Гарріс на один відсотковий пункт. Опитування серед 1695 зареєстрованих виборців, яке проходило з 3 по 6 вересня, показало 48% підтримки Трампа проти 47% Гарріс. Ці дані знаходяться в межах статистичної похибки, яка складає три відсоткові пункти.

Опитування, проведене за допомогою телефонних інтерв’ю англійською та іспанською мовами, також вказує, що 56% виборців вважають, що Трамп краще впорався б з економічними викликами, в той час як 51% опитаних оцінюють поточні економічні умови як погані.

Камала Гарріс, яка стала кандидатом від Демократичної партії після того, як Джо Байден у липні заявив, що не буде балотуватися на другий термін, і Дональд Трамп мають зустрітися на дебатах у вівторок у Філадельфії. Це їхні єдині заплановані дебати перед листопадовими виборами.

І хоча демократи демонструють невелику перевагу в плані ентузіазму, адже 91% з них висловили готовність голосувати проти 85% республіканців, 28% потенційних виборців заявляють, що їм потрібно дізнатися більше про Гарріс.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Трамп зробив чергову гучну заяву.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *