Гарріс на шляху Клінтон: чи зможе вона уникнути її долі

Після перших президентських дебатів між віце-президентом Камалою Гарріс та колишнім президентом Трампом, проведених у Філадельфії, результати неоднозначні. 
Трамп проти Клінтон (2016). Фото - Інтерфакс

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Reuters

За попередніми оцінками, Гарріс впевнено продемонструвала свої позиції, однак група невизначених виборців залишилася скептично налаштованою. І хоча вона, здається, перемогла в обговореннях, частина виборців ще не переконана, що кандидатка від демократів здатна очолити країну в складний економічний період.

Виборці, що залишилися у невизначеності, зазначають, що Гарріс потрібно чіткіше окреслити свої економічні плани. П’ятеро з опитаних Reuters вказали, що під час дебатів віце-президента надто загально говорила про те, як вона збирається знизити вартість життя в США та підтримати економічне зростання. Для багатьох це залишило питання без відповіді, змушуючи їх схилятися до підтримки Трампа, незважаючи на його неоднозначну репутацію.

Дебати були важливим моментом для Гарріс, але за даними опитування New York Times/Siena College, більше чверті виборців досі мають недостатньо інформації про неї. Це відрізняє її від Трампа, відомого своєю активною публічною діяльністю та колишнім президентським терміном. Проте історія показує, що навіть виграш на дебатах не гарантує перемоги на виборах. У 2016 році Трамп програв Гілларі Клінтон у дебатах, але зумів здобути президентське крісло.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, хто переміг на дебатах Трампа і Гарріс.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version