Путін встановив окупантам нові дедлайни із відновлення контролю над Курською областю – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що кремлівський диктатор Володимир Путін відтермінував наказ витіснити ЗСУ із Курської області, оскільки ЗС РФ не виконали попередній дедлайн.
Російський диктатор Володимир Путін. Фото – ria.ru

Видання «РБК-Україна» пише, що згідно із попередніми планами Кремля російські окупанти мали відновити контроль над Курською областю до 15 жовтня. Однак загарбники так і не вклалися у ці терміни, інформує «Kreschatic».

Джерела журналістів у Силах оборони України повідомили, що тепер російський диктатор Володимир Путін наказав витіснити ЗСУ із прикордонного регіону країни-агресора до 1 лютого 2025 року. Для досягнення мети Кремль виділив понад 40 000 бійців. Ситуація у Курській області дійсно динамічна, там населені пункти можуть переходити «із рук у руки» протягом доби.

Окрім того, як повідомляє ЗМІ, Москва має намір до 25 лютого створити «буферну зону» по інший бік кордону на українській території.

У матеріалі видання зазначається, що армії Путіна не вдалося обвалити оборону українських сил у прикордонному регіоні РФ, водночас шанси на розширення ЗСУ плацдарму в області експерти оцінюють як відносно низькі.

Раніше військовий рух українців і кримських татар «Атеш» повідомляв, що загарбники активно укріплюють західний берег Криму, пояснивши дії росіян.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *