Розробник гри «Grand Theft Auto» впроваджує більш жорсткі умови праці через витік даних щодо нової GTA VI

Rockstar Games, підрозділ Take-Two Interactive Software Inc., проситиме співробітників виходити на роботу до офісу п’ять днів на тиждень, починаючи з квітня, оскільки виробник відеоігор переходить до фінального етапу розробки довгоочікуваної Grand Theft Auto VI
Rockstar Games просить працівників приходити в офіс п’ять днів на тиждень. Фото - Rockstar Games

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Bloomberg, у електронному листі до співробітників, керівник видавничого відділу Rockstar Дженн Колбе сказала, що рішення було прийнято з міркувань продуктивності та безпеки. Компанія зіткнулася з кількома порушеннями безпеки, включно з масивним витоком ранніх кадрів із нової Grand Theft Auto та першим трейлером, який просочився в грудні.

Колбе написала, що компанія також знайшла «відчутні вигоди» від віддаленої роботи.

Внесення цих змін зараз дає нам найкращу можливість представити наступну Grand Theft Auto того рівня якості та досконалості, які, як ми знаємо, вимагають гравці, і які відповідають масштабу та амбіціям гри.

– написала вона.

GTA 6
Фото – Rockstar Games

Відтоді як пандемія змусила безліч співробітників працювати вдома, обов’язки щодо повернення на роботу стали гарячою темою в різних галузях. Останнім часом багато роботодавців просять співробітників повертатися в офіс на два-три дні на тиждень. Дослідження минулого місяця показало, що віддалена робота не впливає на продуктивність.

Це питання викликало особливу суперечку серед працівників розробників відеоігор через нестабільність галузі та відсутність централізації робочої сили. Багато найбільших хітів відеоігор 2023 року, як-от Marvel’s Spider-Man 2 від Insomniac Games, були розроблені дистанційно.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Tesla втратила маже $15 мільярдів після презентації нового електромобіля Cybertruck: в чому причина

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *