Гонконг офіційно дозволив операції з криптовалютами: курс біткойна та ефіра пішов вгору

За словами учасників ринку, Гонконг дав початковий дозвіл менеджерам активів на заснування біржових фондів спот-біткойнів та ефірів, що сприяло розвитку як цифрових активів, так і ширшого криптовалютного ринку
Курс біткойна почав зростати, оскільки рішення міста підтримало криптовалюту. Фото - Bloomberg

Як повідомляє «Kreschatic», після того, як офіційний Гонконг підтримав операції з криптовалютами, Harvest Global Investments, HashKey Capital та Bosera Asset Management оголосили про початкові схвалення в окремих заявах у понеділок, пише Bloomberg.

Гонконгський підрозділ China Asset Management повідомив, що отримав схвалення від Комісії з цінних паперів і ф’ючерсів міста на надання послуг з управління віртуальними активами та використовує ресурси для розробки продуктів.

У заяві OSL Digital Securities йдеться, що компанія надаватиме послуги для продуктів Bitcoin та Ether від підрозділу China Asset Management, а також Harvest.

біткоїн
Фото – bitcoinmagazine.ua

Гонконг змагається з такими містами, як Сінгапур і Дубай, щоб стати центром для компаній, що займаються цифровими активами, після того, як торік запровадив регуляторний режим для постачальників послуг віртуальних активів.

Крипторинок отримав поштовх після рішення влади дати зелене світло спотовим фондам. Біткойн збільшив приріст, піднявшись на 4,3% до приблизно 66 629 доларів, тоді як ефір додав 6,1% і виріс до 3257 доларів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто винайшов біткойн: в Лондоні почався розгляд справи вченого, який заявив права власності на криптовалюту

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати