Автовиробник BYD представив нову гібридну силову установку, з якою автомобіль може проїхати більше 2000 кілометрів

Китайська компанія BYD представила нову гібридну силову установку, яка здатна дозволити автомобілю проїхати більше 2000 кілометрів без підзарядки або дозаправки
BYD перевернув китайський автомобільний ринок зниженням цін. Фото - Bloomberg

Як повідомляє «Kreschatic», новинка, представлена на заході, який у вівторок транслювався в прямому ефірі з Китаю, означає, що деякі з дворежимних електричних гібридних автомобілів BYD можуть проїхати від Нью-Йорка до Маямі або з Мюнхена до Мадрида на одному заряді та повному баці. Ця віха знаменує останнє досягнення BYD у скороченні споживання палива протягом п’яти поколінь гібридів з моменту їх першого дебюту в 2008 році, пише Bloomberg.

Компанія BYD, що базується в Шеньчжені, перевернула китайський автомобільний ринок масштабним зниженням цін, за рахунок прибутковості. Минулого року було продано три мільйони автомобілів, а з початку цього року до березня – майже мільйон. З кожних двох гібридів, проданих в Китаї, один – це BYD.

≠
Фото – Bloomberg

Автовиробники в усьому світі намагаються вирішити проблеми споживачів щодо асортименту та створювати транспортні засоби, які є кращими для навколишнього середовища. Toyota також у вівторок представила прототипи нового покоління двигуна внутрішнього згоряння, який може працювати на водні, бензині або іншому паливі разом з акумуляторами.

На початку 2022 року BYD повністю припинила виробництво автомобілів, що працюють виключно на викопному паливі, і нарощує експорт гібридів на ринки, що розвиваються, де немає інфраструктури для зарядки акумуляторів.

Першими двома автомобілями, які мають можливість пробігу 2100 кілометрів, є седани середнього розміру — Qin L і Seal 06, обидва з яких були представлені на Пекінському автосалоні в квітні. Вони належать до серії Dynasty та Ocean відповідно.

BYD
BYD Seal 06. Фото – elcarrocolombiano.com

Що стосується конкурентів, то гібрид Galaxy L6 від Geely може похвалитися запасом ходу в 1370 кілометрів, а модель Zeekr Electric 001 – 1000 кілометрів з батареєю Contemporary Amperex Technology.

Також раніше ми писали про те, що Xiaomi стає головним конкурентом Tesla: компанія оголосила про старт продажів електромобілів

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *