Що краще, відремонтувати телефон чи купити новий?

На поточний момент часу практично кожна людина є власником мобільного телефону.

Завдяки цьому комунікувати між людьми стає набагато простіше. Крім того, більшість нових моделей смартфонів являють собою своєрідний командний центр, що забезпечує легкий доступ до банківських та інших додатків. Але що робити в разі поломки? Чи варто взагалі ремонтувати телефон?

Найпопулярніша поломка телефону

 На екрані найчастіше трапляються тріщини і подряпини, які з’являються внаслідок неакуратного поводження з мобільним телефоном. Досить залишити телефон по сусідству з ключами в сумці або в кишені, як на екрані з’явиться нова мітка у вигляді неприємного відколу або глибокої подряпини. Також великі смартфони не люблять падати на тверде покриття, оскільки в цьому випадку від руйнування дисплея та інших частин корпусу не рятують навіть захисні аксесуари.

Якщо ви стали учасником подібної ситуації, то вас чекає 2 варіанти розвитку подій: скористатися послугою за цим посиланням https://www.aks.ua/remont-telefony/ або ж придбати новий девайс. Що вибрати? Зараз розберемося.

Гарантійний ремонт

 У разі, якщо смартфони все ще перебувають на гарантії, то перш, ніж ремонтувати його самостійно, варто дізнатися щодо пропозицій виробника. Можливо, поломка пристрою буде усунена за гарантією або з’явиться можливість хоча б частково скоротити витрати. На жаль, деякі пошкодження, як-от тріщина на екрані або залиття водою, не зможуть бути усунені безкоштовно. У такому разі власник повинен самостійно нести витрати з ремонту телефону, оскільки це механічне пошкодження, на яке не поширюється гарантія.

 Однак, якщо збої в роботі телефону спричинені будь-яким заводським дефектом, а не недбалим ставленням користувача, то є ймовірність, що смартфон можна відремонтувати без додаткових витрат.

Сервісний центр

 Ремонт у майстерні – це варіант, який варто перевірити, перш ніж купувати новий пристрій. Деякі поломки, хоча вони здаються надзвичайно дорогими, в кінцевому підсумку обходяться набагато дешевше, ніж купівля іншого мобільного обладнання.

 Запорукою успіху в цьому випадку є вибір перевіреного постачальника послуг, який дійсно знає, що робить. Тоді відновлений телефон працюватиме в штатному режимі дуже довго і його не доведеться знову нести в майстерню через пару днів. Полагодити свiй телефон Xiaomi можна тут https://www.aks.ua/remont-telefony/xiaomi

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *