Apple на тлі конкуренції з Netflix хоче додати більше голлівудських фільмів до сервісу Apple TV+

Apple веде дискусії щодо ліцензування більшої кількості фільмів від великих голлівудських студій, оскільки намагається зміцнити свій потоковий сервіс Apple TV+
Технологічний гігант прагне розширити свій потоковий сервіс Apple TV+. Фото - Apple

Як повідомляє «Kreschatic», виробник iPhone поговорив з кількома найбільшими студіями про придбання додаткового контенту з їхніх бібліотек, щоб пропонувати його клієнтам як у США, так і за кордоном, пише Bloomberg.

У той час як більшість інших інтернет-сервісів потокового телебачення пропонували клієнтам поєднання яскравих нових серіалів і глибоких бібліотек старих телешоу та фільмів, Apple побудувала свій платний сервіс потокового передавання майже повністю навколо оригінальних постановок. Він отримав кілька проривних хітів, таких як футбольна комедія «Тед Лассо» та теленовинна драма «Ранкове шоу», і цього тижня отримав 72 номінації на «Еммі» — найбільше за всю історію.

Але великих хітів було небагато, і багато його оригінальних фільмів, як-от цьогорічний шпигунський бойовик «Аргайл», виявилися марними. За даними дослідницької компанії MoffettNathanson, лише 11% домогосподарств у США використовують Apple TV+ у порівнянні з 55% у Netflix.

Apple ліцензувала близько 50 фільмів голлівудських студій на початку цього року в США, додавши такі класики, як «Злі дівчата» та «Титанік». Цей експеримент пройшов досить добре, тому Apple звернулася до багатьох студій, щоб отримати більше, або щоб ліцензувати ці назви на міжнародному рівні, або додати більше.

Голлівудські студії чекали, що Apple додасть більше старих програм. У зв’язку з тим, що Уолл-стріт зосередилася на зростанні передплатників на прибутковості, багато розважальних гігантів сприйняли такі продажі як спосіб збільшити свої доходи. Такі компанії, як Warner Bros. Discovery і Walt Disney, стали більш відкритими для програм ліцензування для конкурентів.

Також раніше ми писали про те, що Apple і Meta обговорюють партнерство в галузі штучного інтелекту

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *