Apple і Meta обговорюють партнерство в галузі штучного інтелекту – WSJ

Meta Platforms провела переговори з Apple щодо інтеграції генеративної моделі штучного інтелекту материнської компанії Facebook в систему штучного інтелекту виробника iPhone, Apple Intelligence
Apple і Meta об'єднають зусилля для розширення можливостей AI. Фото - Bloomberg

За даними Wall Street Journal, хоча Apple розробила власні менші моделі штучного інтелекту, компанія заявила, що звернеться до партнерів для виконання більш складних або специфічних завдань, пише Bloomberg.

Як повідомляє «Kreschatic», стартапи Anthropic і Perplexity також вели переговори з виробником iPhone щодо інтеграції їх генеративного штучного інтелекту в Apple Intelligence, повідомило видання в неділю, посилаючись на людей, знайомих з цим питанням.

Компанія представила Apple Intelligence 10 червня на своїй Всесвітній конференції розробників. Технологія допомагатиме узагальнювати текст, створювати оригінальні зображення та знаходити найбільш релевантні дані, коли це потрібно користувачам.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Apple вирішила дистанціюватись від Китаю: кожен сьомий iPhone вже виробляється в Індії

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *