Збій у роботі monobank: користувачі повідомляють про проблеми у застосунку

У п'ятницю, 23 серпня, користувачі monobank вкотре зіткнулися з проблемами в роботі онлайн-банкінгу.
Монобанк. Фото - moneybanking

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на 24 Техно

Найпоширеніша проблема була під час входу в додаток та здійснення фінансових операцій. Хоча масштабність інциденту поки залишається невідомою, з’являються припущення, що проблеми можуть бути локальними та стосуються лише певної частини клієнтів.

Ця подія відбулася на тлі нещодавньої атаки на monobank, коли сервіс був змушений відбивати масивну DDoS-атаку, яка тривала з вечора 16 серпня до ранку 19 серпня. Під час цього кібернападу на банк було надіслано понад 7,5 мільярдів запитів. Незважаючи на тиск, monobank зміг забезпечити стабільне обслуговування клієнтів, що стало можливим завдяки злагодженій роботі ІТ-команди банку та підтримці українських спецслужб.

Цей випадок ще раз підтвердив, що monobank перебуває в центрі уваги кіберзагроз, які ймовірно мають російське походження. Компанія постійно готова до подібних викликів, працюючи над забезпеченням безперебійної роботи своїх сервісів. Однак, незважаючи на здатність протистояти масштабним атакам, monobank нерідко стикається з менш значними збоями, які вдається швидко усунути.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Росії стався масштабний збій у роботі інтернет-сервісів.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *