У «Дії» повідомили, скільки грошей нарахували українцям у рамках програми «Нацкешбек»

У «Дії» повідомили, скільки грошей нарахували українцям за місяць у рамках бета-тесту державної програми «Нацкешбек» за придбяння товарів вітчизняного виробництва.
Державна програма «Нацкешбек». Фото із відкритих джерел

Портал державних послуг «Дія» оприлюднив результати бета-тесту програми «Нацкешбек» за місяць. Повідомляється, що за цей період до програми долучитися 1,6 мільйона громадян, було відкрито 1,8 мільйона карток для виплат, інформує видання «Кreschatic».

Зазначається, що 884 000 учасників «Нацкешбеку» вже бачать нарахування в «Дії». Загалом за місяць українцям було виплачено 42 мільйони гривень, ці кошти вони можуть витратити на мобільний зв’язок, медичні, комунальні послуги, транспорт, кіно чи спорт. Також ці фінанси можна задонатити на ЗСУ або інвестувати у військові облігації.

У «Дії» повідомили, що магазини, торгові мережі, наприклад, гіпермаркети «Епіцентр», мультимаркети «Аврора», почали маркувати товари, за купівлю яких споживачі можуть отримати кешбек. Гроші, які громадянам нарахують цьогоріч у рамках програми, можна буде використати до 31 січня 2025 року.

 Щоб долучитися до програми необхідно виконати декілька кроків: створіть у банку віртуальну картку, знайдіть у «Дії» відповідний сервіс, приєднайте свій рахунок до послуги і сплачуйте цією карткою за товари, які беруть участь у «Нацкешбеку».

Нагадаємо, у Київській ОВА повідомили, скільки підприємств у регіоні стали учасниками програми «Нацкешбек».

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *