YouTube тестує новий інтерфейс для коротких відео

Google продовжує активно змінювати свій відеохостинг, орієнтуючись на зручність користувачів і оптимізацію роботи алгоритмів рекомендацій.
YouTube лого. Фото - Google Support

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Google Support

YouTube активно експериментує зі своїм інтерфейсом, цього разу торкнувшись коротких відео в форматі Shorts. Компанія тестує нову кнопку «Зберегти», яка дозволяє користувачам легко додавати відео до закладок або плейлистів, щоб переглянути їх пізніше. Водночас, кнопку «Не подобається» перенесли до основного меню відеоплеєра, що ускладнило процес висловлення негативної реакції на контент.

Новий інтерфейс наразі доступний обмеженій кількості користувачів, які випадково потрапили до тестування. Це рішення має на меті спростити взаємодію з контентом, дозволяючи швидко зберігати відео для подальшого перегляду, що може бути корисним з огляду на швидкість зміни роликів у стрічці YouTube Shorts.

Варто також зазначити, що нещодавно YouTube почав показувати рекомендації для довгих відео в стрічці Shorts, розширюючи таким чином охоплення контенту. Незабаром очікується ще одне нововведення: тривалість відео в Shorts збільшиться до трьох хвилин, що дозволить авторам створювати більш розгорнутий контент. Ці зміни можуть вплинути на зручність користування платформою і вподобання глядачів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що акції Uber та Lyft взлетіли після розчарування від презентації Tesla.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version