Monobank запустив власний маркетплейс: що вже можна купувати у market by mono

Співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що 21 жовтня застосунок запустив власний маркетплейс market by mono, де наразі доступні товари трьох категорій.
Маркетплейс market by mono від застосунку Monobank. Фото – universalbank.com.ua

Вчора засновники Monobank вийшли на ринок онлайн-торгівлі, запустивши новий проєкт market by mono. Гороховський у своєму Telegram-каналі повідомив, що за один день на маркетплейсі було зроблено близько 9000 замовлень.

Раніше він повідомляв, що на платформі українці купуватимуть товари без переплат і прихованих тарифів за програмою «Покупка частинами». Доставка замовлень із market by mono безкоштовна, інформує видання «Kreschatic».

Наразі у маркетплейсі доступні товари трьох категорій від перших партнерів КТС, Click та Moyo – комп’ютерна техніка, гаджети та смартелектроніка. Однак згодом розробники додадуть нові розділи. Також зараз користувачам доступні добірки «Осінній вайб» або «Вінтажний куточок».

Окрім цього, у вкладці можна знайти і напої від банкінг-проєкту у колаборації із пивоварнею «2085» чи брендом «Живчик».

Нагадаємо, що відеохостинг YouTube випустив нові оновлення для всіх користувачів – таймер сну, зміна швидкості відео та зручне створення спільних плейлистів.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *