В Україні запустили платіжну систему Etsy Payments

Платіжна система Etsy Payments стала доступною для українських підприємців, відкриваючи перед ними нові горизонти на глобальному ринку handmade-товарів маркетплейсу Etsy.
Додатковий майданчик для розвитку бізнесу: компанія Etsy запустила Etsy Payments в Україні. Фото - censor.net

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Міністерство цифрової трансформації України, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України, Михайло Федоров, висловив своє враження щодо цього важливого кроку.

Etsy — одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Наші підприємці зможуть пропонувати та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування

– заявив Федоров.

Запуск Etsy Payments відкриває двері українському малому бізнесу для глобальних ринків, і це стало можливим завдяки ретельній роботі Міністерства цифрової трансформації України з розширення можливостей для участі українців у світовій системі e-commerce.

Продавці, які обирають Etsy Payments, отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection, що гарантує їхню фінансову безпеку. Також, вони зможуть користуватися спеціальною цілодобовою підтримкою та легко управляти фінансовою інформацією свого магазину Etsy.

COO Etsy Inc. Рейна Московіц підкреслила важливість цього кроку для української творчої спільноти.

Запуск Etsy Payments є частиною довготривалої підтримки Etsy української творчої спільноти — це дасть підприємцям доступ до безлічі економічних можливостей і фінансової безпеки. Український бізнес має потенціал вплинути на всю екосистему Etsy

– сказала вона.

Також раніше ми повідомляли про те, що Українська Армія дронів поповнилась новими «пташками»

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *