У Росії власник невеликого бізнесу з виробництва пластикових мішків для трупів став мільйонером за рік

Російський підприємець Ігор Дудников зумів перетворити невеликий бізнес із виробництва пластикових пакетів та упаковки на підприємство з багатомільйонними оборотами всього за один рік
У світі підприємництва немає нічого неможливого, особливо, коли йде війна. Фото - stopcor.org

Як повідомляє «Kreschatic», брянський підприємець Ігор Дудников, який почав свій бізнес із відносно скромних коштів, раптово став мільйонером завдяки попиту на його продукцію, що злетів до небес. Його невелике підприємство, яке знаходиться у Брянській області, виготовляє високоякісні пластикові мішки, призначені для пакування трупів, пишуть місцеві ЗМІ.

Як нескладно здогадатися, сьогодні його бізнес процвітає, а щоденні зведення з фронту підтверджують, що попит на його продукцію залишатиметься стабільно високим, допоки РФ не виведе свої війська з України.

Цей незвичайний обіг подій став яскравим прикладом того, як війна, розв’язана Росією проти України, чи «СВО», як її там називають, а також підприємницький дух та незвичайні ідеї можуть призвести до приголомшливого успіху.

Секрет успіху Дудникова полягає у тому, що він швидко адаптував свій бізнес до підвищеного попиту саме на цю специфічну продукцію. Його рішення швидко переорієнтувати бізнес з випуску звичайних пакетів для сміття і упаковки на випуск високоякісних пакетів для трупів російських солдатів, дозволили йому забезпечити себе замовленнями на місяці вперед, пише російська преса.

Сам Дудников у розмові з російським кореспондентом розповів, що завжди вірив у успіх, і тепер думає про те, щоб розширити виробництво. Щоправда, за його словами, він зіштовхнувся із головною проблемою – неможливістю закупити додаткове обладнання через санкції. Але підприємець не опускає руки, і впевнений, що цю проблему швидко вдасться вирішити.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Росія зазнає величезних втрат у результаті провалу наступу на Авдіївку

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *