В Дії з`явилась нова послуга: найближчий Пункт незламності в кілька кліків

Зараз у додатку "Дія" вже доступна можливість легко та швидко знайти найближчий Пункт незламності, перевірити доступні послуги і прокласти оптимальний маршрут
Відтепер у застосунку Дія можна знайти найближчий Пункт незламності, перевірити в ньому наявність послуг та прокласти маршрут. Фото - thedigital.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Міністерство цифрової трансформації, цей інноваційний функціонал дозволяє зручно та оперативно знаходити найближчий Пункт незламності, який може бути корисним під час відключення електропостачання. Він допомагає залишатися на зв’язку і мати доступ до інтернету навіть у випадку блекауту.

Щоб скористатися цією можливістю, необхідно вибрати свою область та завантажити мапу. Це дозволить вам знайти найближчий Пункт незламності навіть без доступу до мережі або інтернету.

Крім того, в Дії є функція фільтру, яка дозволяє знаходити локації з необхідними опціями, такими як пандуси, інтернет, мобільний зв’язок, генератори та інше. На карті будуть відображені лише ті пункти, де ці послуги доступні. Ви можете обрати найзручніший Пункт незламності і мати впевненість, що у вас буде можливість зарядити телефон, зателефонувати своїм рідним або навіть просто відпочити у теплій обстановці.

Як скористатися цією послугою?

  1. Авторизуйтесь в застосунку “Дія”.
  2. Натисніть “Послуги” і оберіть “Пункти незламності”.
  3. Ознайомтеся з інструкціями та натисніть “Далі”.
  4. Виберіть вашу область та завантажте мапу. Мапа буде доступна для використання навіть офлайн.
  5. Перейдіть до мапи та дайте доступ до своєї геолокації. “Дія” покаже вам Пункти незламності в радіусі 1,5 км. Якщо ви не бажаєте ділитися своєю локацією, ви можете знайти пункти за допомогою масштабування.
  6. Використайте фільтри для відбору пунктів.
  7. Натисніть кнопку “Прокласти маршрут”.

З міркувань безпеки, геолокація Пунктів незламності не відображається в деяких областях України.

Ця послуга була розроблена Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та обласними військовими адміністраціями.

Також раніше ми повідомляли про те, що на залізничних вокзалах почали працювати пункти незламності

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *