В керівництві України готуються гучні відставки за «повільний прогрес на фронті» – TIME

В керівництві України взимку можуть відбутися значні перестановки, пише Time із посиланням на джерела в оточенні президента України
Зеленський залишає зустріч із сенаторами США в Капітолії 21 вересня. Фото - time.com

Як повідомляє «Kreschatic», за даними джерел видання, буде звільнено одного або декількох міністрів та одного з високопоставлених генералів. На них покладуть відповідальність за «повільний прогрес на фронті», тобто недостатньо успішний контрнаступ. Імен цих людей журналісти не називають.

Time, новий випуск якого вийшов з фото президента України на обкладинці, також пише, що Зеленський «був злий» після поїздки до США, за підсумками якої з’явилися ознаки, що Захід втомився від війни. Президент України, за словами одного з джерел, відчуває, що союзники його зрадили.

Зеленський на обкладинці Time
ОБКЛАДИНКА Time: “НІХТО не вірить в перемогу так, як я. ніхто” – зеленський. Фото – time.com

При цьому Зеленський має намір продовжувати війну, яку розв’язала Росія, а питання про перемир’я у його команді табуйовано, пише Time. Віра президента в остаточну перемогу турбує деяких його радників та «межує з месіанством», розповіли співрозмовники видання.

В офісі Зеленського також побоюються, що відключення електрики взимку, спричинені ударами російської армії, можуть викликати невдоволення українців по відношенню до влади. Як вважає один із співрозмовників видання, якщо минулої зими українці однозначно покладали відповідальність за це на російські війська, то тепер вони можуть висунути претензії владі, яка «не зробила достатньо для підготовки».

Також раніше ми писали про те, що Столтенберг в Брюселі запевнив Зеленського про непохитність підтримки України

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *