Війна в Україні: головні новини станом на 648 день повномасштабного російського вторгнення

Російська влада намагається придушити інакомислення дружин військовослужбовців, дислокованих в Україні, заявили в Міноборони Великобританії
Росія намагається придушити інакомислення дружин солдатів, дислокованих в Україні, екс-президента України Порошенка не випустили з країни. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic», міністерство оборони заявило на своєму щоденному брифінгу для розвідки, що одні були підкуплені, а інші були дискредитовані в Інтернеті.

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що внаслідок російського обстрілу в суботу в місті Часів Яр загинув один мирний житель і було зруйновано два будинки.

Українські прикордонники не випустили екс-президента Петра Порошенка в п’ятницю через те, що він планував зустрітися з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Служба безпеки України заявила, що Порошенка, який був при владі з 2014 по 2019 рік, повернули назад через його заплановану зустріч з Орбаном, лідером ЄС, якого Київ дорікав за його проросійську позицію.

Окупована Росією Запорізька атомна електростанція втратила енергопостачання після того, як остання лінія, що залишилася до неї з підконтрольної Україні території, була порушена, але потім її відремонтували. Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Учасники конференції ОБСЄ звинуватили Москву в підриві організації, що базується у Відні. Представник Латвії Катріна Кактіна звинуватила Росію у перешкоджанні порядку денному ОБСЄ та вчиненні військових злочинів в Україні.

В Україні планують дозволити глядачам відвідувати спортивні стадіони. Його міністерство спорту розробляє систему, яка дозволить уболівальникам відвідувати стадіони та дивитися ігри, які були закриті для публіки після початку повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року.

Читайте також: Війна в Україні: головні новини станом на 647 день повномасштабного російського вторгнення

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *