Коли закінчиться війна: це головне питання, яке росіяни хочуть поставити Путіну під час «прямої лінії»

Російська дослідницька організація «Левада-центр» перед «прямою лінією» з президентом РФ опитала росіян про те, яке питання вони хотіли б поставити Володимиру Путіну
21% росіян хочуть спитати Путіна, коли закінчиться війна, 20% не знають, про що його питати, 10% не хочуть питати ні про що. Фото - Sputnik

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на опитування «Левада-центр», найпопулярнішим (21% відповідей на відкрите питання) стало питання термінів закінчення війни в Україні. Серед його варіантів – «Коли буде мир?», «Коли переможемо?», «Коли закінчиться мобілізація/СВО?»

На другому за популярністю місці питання про пенсії та їх розміри (один з варіантів: «Коли пенсіонери житимуть нормально?»), а також про доступне житло, безкоштовну медицину, освіту та соціальні виплати («Коли робитимуть для людей?»). Кожне із цих питань хотіли б поставити Путіну 8% респондентів.

Третім за популярністю стало питання про зростання зарплат та підвищення рівня життя («Коли будуть нормальні зарплати?»). Його хотіли б поставити 7% учасників опитування.

10% респондентів заявили, що у них немає питань до Путіна, дзвонити на «пряму лінію» вони не збираються, як і дивитися трансляцію.

20% сказали, що не знають, про що запитувати президента.

«Пряма лінія» з Володимиром Путіним, під час якої він відповідає на запитання росіян, запланована на 14 грудня. Вона стане першою після початку повномасштабного вторгнення військ РФ до України – в 2022 році «пряму лінію» не проводили. «Пряма лінія» буде об’єднана з великою прес-конференцією Путіна, на якій питання президенту РФ ставлять журналісти.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін проведе «пряму лінію» та велику прес-конференцію 14 грудня

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *