Ранкова «бавовна» в Севастополі: ЗМІ повідомили про наслідки від потужного вибуху в місті

Сьогодні вранці, 24 грудня, на території незаконно анексованого Росією Криму, а точніше в Севастополі можна було почути потужний вибух. Цікаво, що безпосередньо перед цим мешканці могли чути в небі звук, який нагадує шум ракети, що летить.  
Фото - lb.ua

Як інформує видання «Хрещатик», про це йдеться в матеріалі «Крим.Реалії».

Видання повідомляє, що їх кореспондент надав інформацію про те, що близько 08:35 за місцевим часом в місті пролунав дуже потужний вибух, в результаті якого в будинках людей почали тремтіти вікна. А безпосередньо перед самим вибухом в небі можна було почути звук, який нагадував собою шум ракети, що летить в небі.

Цікаво, що до цього часу ні одна офіційна особа, чи військове командування нашої країни жодним чином не коментувало ситуацію. Окрім того, тишу щодо цього випадку з вибухом в Севастополі також зберігає і окупаційна «влада». Ніяких заяв від російської «влади» Севастополя не було.

Варто зазначити, що останнім часом на території Криму та інших окупованих Росією територіях все частіше відбуваються вибухи та різні інші надзвичайні події, направлені проти окупантів.

Нагадаємо, раніше ми писали про заяву Ірану щодо розробки цією країною нового безпілотного літаючого апарату, який буде мати здатність запускати ракети «повітря-повітря».

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *