Війська Путіна можуть знову напасти на Київ: військовий розповів, що Україна готується до можливого наступу

Фото - liga.net

Як інформує «Хрещатик», про це в ексклюзивному інтерв’ю ТСН висловив колишній боєць «Азову», боєць 3 ОШБр та інструктор «Військової школи командирів імені полковника Євгена Коновальця», що має позивний «Мактавіш».Український військовий повідомив, що наразі країна готується до можливого наступу Росії на Київ та будує укріплення. І якщо на якійсь ділянці фронту українські військові «посипляться», то армія Путіна знову може піти в наступ на Київ.

Військовій розповів, що росіяни дійсно можуть піти в наступ на Київ і це не є проблемою для них. Наприклад, вони можуть зробити це для того, щоб розпорошити наші сили з усіх напрямків.

Але я не можу повідомити, чи буде це доцільним, чи ні, – сказав військовий.

За його словами наша держава планомірно готується до цього. Для цього будуються різні укріплення, а також готуються певні підрозділи.

Цитата з заяви «Мактавіша»:

Тобто план на таку ситуацію існує. Але чи будуть вони це робити, я сказати вам не можу. Сподіваюсь, що Росія не піде на це. Адже це ускладнить нам роботу на тих напрямках, де ми наразі працюємо. В плані логістики, розпорошення особового складу, людей та підрозділів, це значно ускладнить нам життя. Але я маю особисту думку, що немає наразі сенсу їм наступати на Київ, адже вони й так мають досить достатньо проблем на інших фронтах.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про заяву Борреля щодо того, що Путін буде вести війну в Україні до кінця.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *